V torek, 28. maja, je v BTC City Ljubljana potekalo sklepno dejanje nagradne igre, v okviru katere je BTC zmagovalki podaril vožnjo po nakupih z limuzino in 600 evrov nagrade v vrednostnih bonih. Zmagovalka Barbara Kopač je imela za unovčitev vrednostnih bonov 30 minut časa, pri tem pa sta ji pomagali dve prijateljici. Bile so zelo uspešne, saj so bone uspešno izkoristile v borih 20 minutah.

Razburljivo nakupovanje se je pod budnim očesom voditelja Boštjana Kluna, ki je dogajanje vseskozi komentiral, pričelo ob 10. uri v Dvorani A ljubljanskega BTC Cityja. Nagrajenka si je s prijateljicami dan poprej že ogledala ponudbo in rezervirala nakupe, tako da je vse potekalo izredno gladko.

Barbara Kopač je bila nagrajenka BTC-jeve nagradne igre, ki je na Facebooku potekala med marcem in majem.

Dvorana A kupcem na enem mestu ponuja izredno bogato izbiro, saj je v njej prek 180 trgovin, pa lekarna in jezikovna šola, obiskovalcem so na voljo frizerske in kozmetične storitve, poleg tega jo odlikuje tudi pestra kulinarična ponudba. Za najmlajše obiskovalce je odprto zunanje otroško igrišče, na voljo so brezplačna parkirna mesta, med njimi so označena tista, ki so rezervirana za bodoče mamice.

Fotografije (Foto: Maj Pavček, Studio Bomba, dostopno do 11.06.2013)

Dodatne informacije

Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi