Ta ljubitelje nakupovanja od blizu in daleč že petič razveseljuje z večerno nakupovalno izkušnjo. Obiskovalci bodo lahko od 20.00 pa  vse do polnoči uživali v popustih, ugodnostih in presenečenjih v vseh prodajalnah, poslovalnicah in lokalih ljubljanskega nakupovalnega središča.

Ta petek se obeta druga letošnja nočna nakupovalna vročica. Tako kot v spomladanskem času je tudi posebnost jesenskega dogodka podaljšan delovni čas trgovin in gostinskih lokalov. Kot običajno na ta dan bodo ti na celotnem območju BTC Cityja Ljubljana odprti cel dan, od 9. ure zjutraj, in dodatno še v večernem času od 20. do 24. ure. Dogodek je na eni strani še posebej dobrodošel za ljudi v časovni stiski, ki lahko na ta dan nakupe opravijo v večernih urah, po drugi strani pa je posebno doživetje prav zaradi čara noči.

Nočno nakupovanje bodo popestrila številna zabavna presenečenja, ki jih bodo za obiskovalce pripravili ponudniki na celotnem območju BTC Cityja. Za pristno večerno izkušnjo bo v prvi vrsti zaslužna ugodna ponudba izdelkov in storitev. Splet ugodnosti v obliki posebnih popustov in priložnostnih daril bo ustvaril vznemirljivo nakupovalno vzdušje in premamil slehernega obiskovalca. Na brezskrbno nakupovalno popotovanje se bodo lahko podali tudi starši, saj bodo njihovi otroci v tem času uživali v Otroškem centru Beti in Cej.

Nočni nakupi bodo odmevali tudi na frekvencah Radia 1, saj v BTC City prihaja atraktiven reportažni avtobus. Živahnemu vzdušju bodo prek oddajanja v živo lahko prisluhnili poslušalci iz vse Slovenije. 

Veseli december prinaša praznični delovni čas

Neustavljivo se bliža zadnji mesec letošnjega leta, ki s seboj prinaša praznično obarvano dogajanje ter spremenjen delovni čas. Trgovine in lokali v BTC City Ljubljana bodo decembra odprti po naslednjem razporedu:

  • Ponedeljek–sobota: od 9:00 do 20:00
  • Nedelje (6., 13., 20., 27. december): od 9:00 do 15:00

Praznični dnevi:

  • Četrtek, 24. december: od 9:00 do 17:00
  • Petek, 25. december: zaprto
  • Sobota, 26. december: od 9:00 do 15:00
  • Četrtek, 31. december: od 9:00 do 17:00
  • Petek, 1. januar 2016: zaprto
  • Sobota, 2. januar 2016: od 9:00 do 20:00

Za podrobnosti o decembrskih doživetjih v BTC City Ljubljana spremljajte spletno stran nakupovalnega središča: www.btc-city.com/DECEMBER .

 

Dodatne informacije

Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi