Akademija DonnAkademy BTC City, katere glavni pokrovitelj je BTC City Ljubljana, bo v obliki tečajev v Kristalni palači potekala 12.-14. in 19.-21. maja 2016. Ob zaključku akademije, bo vsaka udeleženka prejela diplomo o uspešno opravljenem tečaju, po oceni vaditeljev pa bo najboljša prejela tudi priznanje za ‘Preobrazbo’.

Bernarda Marovt, ki je DonnAkademy že pred leti ustanovila v Italiji sedaj pa to edinstveno izobraževanje ponuja tudi ženskam v Sloveniji, pojasnjuje: »Dame bodo na DonnAkademy BTC City odkrivale značilnosti lepote, ki se skriva v vsaki ženski, spoznavale skrivnosti karizme ter kako postati privlačna ženska in izboljšati svojo ženskost.«

Akademijo pripravlja skupina osmih strokovnjakov z različnih tematskih področij z namenom razvoja človeškega potenciala ter pridobivanja višjih stopenj znanja preko izobraževalno-izkustvenih razvojnih poti. Pri izvedbi programa sodelujejo: Majda Vodopivec (psihologinja), Maja Ferme (stilistka), Jasmina Granduč (svetovalka za nakupe), Ksenija Pehlič (vizažistka), Matjaž Rogale (frizer), Urška Dolinšek (osebna trenerka), Nina Gazibara (strokovnjakinja za držo telesa in hojo) in Lidija Škorja (nutricionistka).

Zahvaljujoč osnovanju akademije na psihologiji, bodo udeleženke slišale zanimive napotke za pridobivanje notranjega zaupanja, premagovanje lastnih omejitev, krepitev svojega značaja, premagovanje skrbi in izražanje čustev. Pri tem bodo spoznale, kako razviti ljubezen do sebe in drugih ter kako postati bolj pogumna in optimistična ženska z voljo do življenja. Naučile se bodo, kako izboljšati svoje notranje ravnotežje, razvijati svojo osebnost in poskrbeti za svojo osebnostno rast. Zaradi poudarka na zunanji in notranji lepoti program obsega tudi nasvete o pravilni prehrani, predavanja o pomembnosti telovadbe in ohranjanja dobre telesne pripravljenosti ter zdrave kože in las. Udeleženke bodo po akademiji znale slediti modnim trendom in jih prilagoditi svojemu modnemu stilu za poslovno in zasebno življenje.

Akademiji DonnAkademy se obeta tudi mednarodna širitev v druge evropske države. Med slednjimi so Srbija, Avstrija, Švica in Poljska. Glede na posebnosti vsake od njih, vključno z zanimanjem, mentaliteto in potrebami tamkajšnjih ljudi, bo program vključeval srečanja s prilagojenim izborom izmed deset tematskih področij. Gre za projekt, ki medsebojno povezuje različne narodnosti in kulture.

Slovenska različica DonnAkademy BTC City je organizirana pod pokroviteljstvom družbe BTC v BTC City Ljubljana. To je eno največjih poslovnih, nakupovalnih, rekreativno-zabaviščnih in kulturnih središč v Evropi. Kot tako ponuja številne možnosti za poslovno sodelovanje, druženje in koristno preživljanje prostega časa ter je kot nalašč prizorišče prve tovrstne akademije za ženske v Sloveniji. Več informacij o akademiji DonnAkademy BTC City je na voljo na spletnem mestu DonnAkademy.

O Bernardi Marovt

Bernarda Marovt je prvi priznan slovenski model, ki je uspela v evropskem in svetovnem merilu. Bernarda je postala tudi Miss Jugoslavije leta 1983, na izboru za miss sveta je dobila naziv Miss fotogeničnosti sveta. Med drugimi je bila tudi Top model Italije 1990. Leta 1992 je postala Top model Europe, dobila naziv za najbolj fotografiran obraz na svetu in nagrado za življenjsko delo. Po izboru revije Jana je v 2000 dobila naziv za slovensko lepotico stoletja.  

>>Predstavitvena zloženka DonnAkademy

>>Mini intervju z Bernardo Marovt: Popolnost ne obstaja


Dodatne informacije

Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi