Danes je v BTC Cityju Ljubljana potekala uradna otvoritev popolnoma prenovljene prodajalne Intersport. Priljubljena športna trgovina je doživela celovito preobrazbo in z implementacijo novega koncepta prodajnega prostora v ospredje postavila napredno uporabniško izkušnjo. Povečana prodajalna Intersport s široko izbiro, unikatnim interierjem in ostalimi novitetami, vključno z upoštevanjem usmeritev trajnostnega razvoja, tako predstavlja prvo »flagship« prodajalno znamke Intersport v Sloveniji. Z umestitvijo v BTC City Ljubljana pa le-to še utrjuje svoj položaj središča, ki poslovnim partnerjem predstavlja idealno lokacijo za vzpostavitev »flagship« prodajaln, s ponudbo pa sledi potrebam potrošnikov in svetovnim trendom ter ostaja privlačno za obiskovalce.

Prenovljen Intersport, ki se razteza na več kot 2.000 kvadratnih metrih površine v BTC Cityju Ljubljana, bo športne navdušence razveseljeval z večjo ponudbo športnih oblačil, obutve in druge opreme. Ponuja namreč več kot 200 znamk in skoraj 15.000 različnih izdelkov za šport in prosti čas. Zasnovan je po konceptu, ki v središče pozornosti postavlja uporabnika in mu nudi izboljšano nakupovalno izkušnjo s poudarkom na preizkušanju in zabavi. Največjo pozornost namenja tekaškemu kotičku s tekaškim centrom, kjer kupec lahko opravi meritev stopal, izdela vložke po meri in po želji preizkuša različno tekaško obutev. Za pohodnike je pripravljen v les odet pohodniški oddelek, ki ima tudi svojo vremensko sobo, kjer kupec lahko testira oblačila pri različnih ohladitvah. S kolesarskim servisom pa so nadgradili tudi kolesarski oddelek. Kupce razvajajo tudi z »lounge« kotičkom, kjer lahko počakajo na spletno naročilo ali pa se okrepčajo z napitkom.

V popolnoma prenovljenem Intersportu večjo pozornost namenjajo tudi trajnosti. V želji, da prenovljena prodajalna odraža povezanost z zelenim okoljem, so pročelje dvorane deloma odeli v zeleno fasado, ki jo krasijo prave rastline. Tudi v ponudbi več pozornosti namenjajo trajnostnim kolekcijam in električni mobilnosti, ki sta v zadnjem obdobju zaznamovali športno industrijo. Kot del skupnosti oziroma nakupovalnega središča BTC City Ljubljana želijo, da je tudi širše območje prodajalne prijazno obiskovalcem. Pred vhodom se bodo lahko mimoidoči osvežili pri pitniku ali izkoristili postajo s hitrimi rešitvami za napolnitev ali popravilo kolesa.

Ob odprtju prenovljene prodajalne je mag. Damjan Kralj, glavni izvršni direktor družbe BTC, izpostavil: »V BTC Cityju Ljubljana že od začetka obiskovalcem želimo omogočiti dostop do najbolj zaželenih trgovskih verig in storitvenih dejavnosti, hkrati pa kot sodobna nakupovalna destinacija utrjujemo položaj prave lokacije za umestitev »flagship« prodajaln naših poslovnih partnerjev. V središču posebno pozdravljamo nove in sodobne prodajne koncepte ter prizadevanja ponudnikov k vključevanju trajnostnih vsebin, kar odlično sovpada z razvojem hibridnega središča BTC City. Povezovanje družbe BTC z Intersportom predstavlja primer odličnega strateškega partnerstva in verjamem, da njihova prenovljena prodajalna prinaša dodano vrednost v naše središče. BTC City Ljubljana v zadnjih letih utrjuje položaj osrednjega športnega ponudnika, kar nas kot zvestega podpornika razvoja slovenskega športa in zagovornika aktivnega življenjskega sloga še posebno navdušuje.«

Andrej Ažbe, direktor družbe Intersport ISI, d.o.o., je ob otvoritvi povedal: »Družba Intersport je na slovenskem trgu prisotna že od leta 1999 in ima v Sloveniji skupno 38 prodajaln in eno franšizno prodajalno. Prenovljena in razširjena ter vsebinsko nadgrajena prodajalna Intersport BTC City je pomembna pridobitev za krepitev našega tržnega položaja v Sloveniji. Družba BTC nas spremlja že od leta 2013, ko smo v BTC Cityju odprli svoje prvo prodajno mesto. BTC City Ljubljana smo si izbrali za vzpostavitev »flagship« prodajalne, saj kot najbolj obiskano nakupovalno območje v Sloveniji s prilagodljivo infrastrukturo in raznoliko ponudbo vsebin predstavlja idealno lokacijo za najsodobnejšo športno ponudbo. Poleg tega nas z družbo BTC povezujeta zdrav športni duh in nenehne razvojne ambicije. Veselim se nadaljnjega razvoja našega partnerstva.«

BTC City Ljubljana je eno največjih poslovnih, nakupovalnih, zabaviščnih, rekreativnih in kulturnih središč v Evropi ter s svojo prepleteno in široko ponudbo predstavlja destinacijo, kjer prav vsak obiskovalec najde nekaj zase. V zadnjih letih vse več partnerjev izbere BTC City Ljubljana za vzpostavitev svoje »flagship« prodajalne. BTC City Ljubljana tako doživlja preobrazbo v središče, v katerem se koncentrirajo najnovejše ponudbe izdelkov, najsodobnejši prodajni in trženjski pristopi ter tudi tehnologije prihodnosti. BTC City Ljubljana je tudi prava destinacija za športne navdušence. Ponuja široko izbiro izdelkov in storitev za kvalitetno in razgibano preživljanje prostega časa. Na voljo so raznolike trgovine s ponudbo športne opreme, oblačil in obutve različnih blagovnih znamk, namenjenih tako zahtevnim športnikom kot rekreativnim ljubiteljem narave in zdravega življenjskega sloga vseh generacij.

 

Dodatne informacije

Sektor za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi

 

Otvoritev prenovljenega Intersporta

Foto : Studio Bomba in Intersport