Prihodnost se oblikuje v inovativnem ekosistemu povezovanja in sodelovanja.

BTC Living Lab: Mesto inovacij in naprednih tehnologij

Pravo mesto za uresničevanje
naprednih idej in digitalno transformacijo.

BTC DIGIT, ki upravlja Business Transformation Center, s svojimi tremi stebri predstavlja ekosistem povezovanja in skupnega delovanja, je stičišče inovacij, kjer s partnerskimi podjetji ustvarjamo dodano vrednost v okviru strategije odprte družbe. S svojo široko paleto raznolikih dejavnosti, številnimi poslovnimi partnerji in 21 milijoni obiskov letno, je BTC City idealno mesto za izgradnjo platforme za sodelovanje s podjetji pri transformaciji njihovega poslovanja v smeri digitalizacije in nenehnega inoviranja, testiranja inovativnih rešitev v BTC City Living Labu ter promocije skupnih uspešnih zgodb v svet.

Testiranje vaših rešitev v realnem okolju

BTC je idealno okolje za preizkušanje inovacij, kjer lahko podjetja ustanovijo t.i. Inovacijski inkubator in v okolju BTC City-ja testirajo novonastale rešitve.

Koncept se imenuje BTC Living Lab, kjer domača in tuja podjetja lahko prikazujejo in testirajo svoje produkte v realnem okolju mesta v malem, svojim strankam pa omogočala prikaz rešitev v praksi.

V BTC Living Lab so vabljena vsa podjetja z naprednimi rešitvami za pametna mesta, ki želijo tovrstne rešitve demonstrirati svojim potencialnim strankam in partnersko sodelovati z BTCjem pri skupni promociji in prodaji.

BTC deluje kot inovativni ekosistem odprte družbe povezovanja med zagonskimi in velikimi podjetji. Rezultat skupne rešitve, preizkušene v realnem okolju mesta v malem in pripravljene za nastop na globalnem trgu.

11 km cest
14 krožišč
30
8500 parkirnih prostorov

Področja delovanja

COMMERCE & E-COMMERCE
SOLUTIONS

PROPERTY MANAGEMENT

btc_city_living_lab-04

SMART HOME

btc_city_living_lab-05

LOGISTICS

btc_city_living_lab-06

IOT & IOE

btc_city_living_lab-07

FINTECH & INSURANCE SOLUTIONS

btc_city_living_lab-08

GREEN TECH SOLUTIONS

avlivinglab

AV LIVING LAB

Postanite vidni in dostopni.

Tržnica idej (marketplace) omogoča ponudbo in oglaševanje pametnih rešitev, aplikacij in podatkov na enem mestu. Podjetja lahko svoje rešitve oz. rešitve, ki so fizično implementirane v BTC Living Labu, promovirajo na enotni platformi, se povezujejo z komplementarnimi rešitvami in sodelujejo na skupnih projektih.

Poleg tega je namen Marketplacea, da omogoči podjetjem, zagonskim podjetjem in kreativnim posameznikom, da na podlagi odprtih podatkov, t.i. APIjev in obstoješih rešitev razvijajo svoje inovativne in pametne rešitve.

Ključne funkcionalnosti

Ponudba in oglaševaje rešitev in aplikacij za pametna mesta

Platforma za podjetja, startupe in posameznike za razvoj novih inovativnih rešitev

Povezovanje s komplementarnimi rešitvami in nastopanje na skupnih projektih

Marketplace

Prelistaj vse rešitve na enem mestu.

startups

STARTUPS

smart_city

BTC SMART CITY SOLUTIONS

hardware

HARDWARE

api

APIs