Pripravili smo novo predstavitveno zloženko& Logističnega centra BTC, kjer lahko dobite vse informacije o ponudbi in storitvah& Logističnega centra BTC.

V Logističnem Centru BTC se zavedamo odgovornosti in vloge, ki jo imamo pri uresničevanju vaših poslovnih ciljev. Zato vse svoje zmogljivosti usmerjamo v neprestano izboljševanje našega načina dela, logistične infrastrukture in razvoj novih storitev. Pri tem izhajamo iz petdeset letne tradicije, neprestanega stika z vami, naši poslovni partnerji in jasno opredeljenih razvojnih strategij.

Naše prednosti so v visoki stopnji prilagodljivosti, ki se kaže v iskanju optimalnih rešitev, podprtih s sodobnimi e-tehnologijami, kakovostno delavno silo in občutkom za prostor in čas.

Za vas smo razvili in nadgradili sodoben koncept butične celovite logistike, storitve na ključ in e-logista.

H konkurenčnost Logističnega centra BTC dodatno prispeva odlična lokacija in celovita ponudba prostora, ki omogoča opravljanje vseh storitev, tako terminalnih, skladiščnih, distribucijskih, carinskih, špediterskih in inšpekcijskih. Gostinska ponudba in urejeni prostori za počitek so samo še dodatek k izboljšani poslovni izkušnji.

Logistični center BTC

Dodatne informacije:

Logistični center BTC

Letališka 16, SI – 1533 Ljubljana

Tel: +386 1 58 51 188

Fax: +386 1 52 49 168

E-mail: logisticni.center@btc.si

&