V zgornjem pritličju dvorane A je BTC 22. marcu 2004 odprl INFO TOČKO.

V prostorih Info točke informator obiskovalcem in kupcem zagotavlja informacije o ponudbi trgovin in lokalov v BTC Cityju, zanimivostih ter posreduje obvestila o prireditvah in dogodkih .

Info točka ima delovni čas vse dni v tednu, razen nedelje, od 9. do 20. ure.

OBISKOVALCEM BO INFORMATOR POSREDOVAL NASLEDNJE INFORMACIJE:

  • o trgovinah, blagovnih znamkah, avtopralnici, gledališču, športnih dejavnostih, zabavi, dogodkih na Aleji mladih, raznih promocijah in drugih dogodkih na območju BTC CITY-ja,

  • reklamna sporočila in promocijske materiale (BTC Vodnik, INFO KARTA, BTC Katalog), plakate, spletno stran www.btc-city.com.

V sklopu informacijske točke je 22. marca 2004 začel oddajati RADIO Moje mesto, ki bo z raznovrstno glasbo popestril dogajanje v dvorani A in D ter na tržnici.

Radio Moje mesto bo posredoval tako oglasna sporočila, kot tudi aktualne informacije iz domovine in sveta (poročila), športa in zabave, za popestritev pa tudi pogovore v živo z znanimi gosti. Zanimiva bo rubriko »Ta teden v mojem mestu«, informacije o prireditvah in dogodkih, ki se bodo odvijali na območju BTC Cityja. Obiskovalci bodo tako seznanjeni z novostmi in dogodki ter najnovejšo ponudbo »Mojega mesta«.

Za program in oglaševanja RADIA Moje mesto skrbi podjetje AsDur d.o.o., ki je tudi producent radijskega programa RadiaDur, ki že 9 let oddaja na frekvencah 103,4 MHz in 107,4 MHz (Ljubljana in Gorenjska).

&

&

INFO TOČKA in RADIO MOJE MESTO

Telefon: 585 22 22

E-pošta: infotocka@btc.si

&