BTC si vseskozi prizadeva, da plodove uspeha deli tudi z okoljem; svojo pripravljenost pomagati, nuditi podporo, spodbujati, omogočati boljši in prijaznejši vsakdan izražamo na različne načine, v mnogo oblikah.

Prav zato smo se odločili tudi za projekt – dobrodelne akcije, ki bo potekala daljše časovno obdobje pod sloganom Bodi Totalno Cool. Naš poziv obiskovalcem: Bodi totalno cool in naredi dobro delo.

V letu 2008 in 2009 bomo skupj s Slovenskimi novicami in skladom Ivana Krambergerja, banko Unicredit bank, revijo Moj pes in Klinika za male živali Prva K& ter nekaterimi drugimi donatorji in obiskovalci BTC cityja zbirali sredstva za šolanje psov labradorcev za pomoč ljudem s posebnimi potrebami.

Stroški za šolanje in zdravstvene posege psa spremljevalca znašajo 8.000 evrov.

V BTC si želimo in smo prepričani, da bo dobrodelna akcija uspešna, ter da bomo skupaj z donatorji in prispevki obiskovalcev zbrali dovolj sredstev za nakup in šolanje čim večjega števila psov, ki bodo pomagali ljudem s posebnimi potrebami.

Torej, Bodite Totalno Cool in se akciji pridružite tudi vi:

  • z nakupom izdelkov posebne kolekcije Bodi Totalno Cool,
  • z denarnim prispevkom v skrinjice na območju BTC Cityja,
  • z nakazilom na transakcijski račun Sklada Ivana Krambergerja (številka računa 02922-0019831742, sklicna številka 7089, s pripisom: Bodi Totalno Cool in pomagaj prijatelju!

Izdelki& so naprodaj v Infotočki v Dvorani A. Celoletno akcijo pa lahko& vseskozi spremljate na spletnem portalu www.btc-city.com

Prodajni artikli v akciji Bodi Totalno Cool – klikni za pregled izdelkov