BTC CITY se je uspešno predstavil na 40. Barcolani, v Trstu v Italiji, ter s svojo jadralno ekipo BTC CITY TEAM v razredu 7 osvojil odlično 2. mesto

Zaradi vedno večjega obiska BTC Cityja s strani italijanskih kupcev smo se odločili, da BTC CITY& predstavimo tudi na tradicionalni Barcolani, ki je potekala od 7. do 12. oktobra v Trstu.

Barcolana je velik mednarodni dogodek, saj so tako obiskovalci kot tudi tekmovalci iz skoraj vseh evropskih držav, veliko pa jih je tudi iz drugih celin.

Po obisku gre za eno izmed največjih& svetovnih regat tako po številu prijavljenih jadrnic na tekmovanje (letos 1911 jadrnic), kot po številu razstavljavcev v vasi Barcolana (letos 86 razstavljavcev). Ne gre le za športni dogodek temveč tudi za predstavitev novih in že uveljavljenih blagovnih znamk s področja turizma, zabave in navtike.& Poleg predstavitev razstavljavcev na stojnicah in tekmovalne regate jo spremlja še zabavni program po ulicah Trsta. Barcolano je v šestih dneh obiskalo prek 500.000 obiskovalcev, največ v nedeljo – rekordnih 350.000 gledalcev na morju in kopnem.

BTC CITY je imel med udeleženci na regati tudi svoj team, ki nas zastopa v tekmovalnem razredu 7, pod imenom BTC CITY TEAM.

V njihovem tekmovalnem razredu je bilo na regati prijavljenih 151 jadrnic, BTC CITY TEAM pa je dosegel odlično 2. mesto. Čestitamo!

&