16. marca pred natanko 55 leti je bilo na obrobju Ljubljane, na območju današnjega BTC CITYja, ustanovljeno podjetje z imenom Centralna skladišča. Takrat se je pričela pisati zgodba mesta, ki smo ga mnogo kasneje poimenovali – malo mesto velikih nakupov. V dobrih petih desetletjih se je v malem mestu spremenilo marsikaj, vseskozi pa je ostajala le ena vizija – vizija razvoja.

Se še spomnite leta 1993, ko so prazni skladiščni prostori pričeli dobivati novo, privlačnejšo podobo, v prenovljeni dvorani A pa so nastale prve trgovine? Hala A je predstavljala pomemben nov pričetek našega območja, ki se je v naslednjem desetletju razvilo v največje poslovno, nakupovalno, športno-zabaviščno in kulturno središče v Evropi, ki ga danes letno obišče 20 milijonov obiskovalcev.

Letošnje leto pa je v znamenju še ene obletnice – športni center Millenium bo namreč letos septembra praznoval 10. obletnico. Ob tej priložnosti bomo Millenium in ponudbo v njem nekoliko nadgradili, s čimer želimo še izboljšati počutje njegovih obiskovalcev.