V četrtek, 14. maja 2009, bo Vodno mesto Atlantis v BTC City Ljubljana ob 14.00 gostil novinarsko konferenco pred začetkom končnice lige UPC.

Pred sedmo silo bodo stopili trenerji moštev, ki se bodo uvrstila v polfinale lige UPC. Po uradnem druženju se boste lahko osvežili z dobrotami, ki jih bo pripravil gostitelj in se pripravili na novo sezono Samsung ulične košarke, saj se začetek šeste sezone državnega prvenstva v Samsung ulični košarki sovpada s končnico najboljšega slovenskeha košarkarskega tekmovanja, ligo UPC.

Samsung ulična košarka& ima tudi letos pestro ponudbo štirih regionalnih turnirjev (prvi turnir bo 23.5. pred Vodnim mestom Atlantis) in velikega finala v Ljubljani. Novosti in zanimivosti povezane s tekmovanjem uličnih košarkarjev, ki prinaša prvakom nastop na mednarodnem turnirju vam bomo z veseljem predstavili tudi v neuradnem pogovoru.

Vsakoletni uvod v prvenstvo uličnih košarkarjev prinaša tudi medijski turnir. Naj bo to vabilo h košarkarskemu druženju pod obročem in prijetnim popoldnevom v izbrani družbi. Za tekmovanje se lahko prijavijo trojke posameznih medijskih hiš, ali pa se novinarji kar povežejo med seboj. Veseli bomo vsake ekipe! Na vsaki tekmi bosta prisotna tudi dva sodnika. Prijave sprejemamo na pošti luka.sefic@kzs-zveza.si& .

Lep košarkarski pozdrav!

LUKA ŠEFIC, Košarkarska zveze Slovenije/Basketball Federation of Slovenia,

Odnosi z javnostmi/Public Relationship and Communications Manager

Tel./Cell: +386 41 669 593
E-mail: luka.sefic@kzs-zveza.si
Web: www.kzs.si, www.kzs.si/statistika, www.slobasket.tv
Naslov/address: Leskoškova 12, Ljubljana, Slovenija