Baby Center že 25 let nastopa kot povezovalec med igrivim otroškim svetom ter svetom, kot ga vidijo starši. Četrtina stoletja zaupanja kupcev jih motivira, da postajajo še boljši. Časi se spreminjajo in z njimi se spreminjajo tudi oni. Vendar še vedno ostajajo tu za vse starše.

»Začetki niso lahki, vendar so pomembni za otroke in starše. V Baby Centru pozdravljamo začetke, saj vemo, da z njimi rastemo, napredujemo in se učimo. Biti starš pomeni stopati po poti polni presenečenj, nepričakovane sreče, truda in veselja. Včasih je ta pot naporna, a velikokrat najlepša. Vedno pa bi potrebovali vsaj še eno roko in iskren nasmeh, saj ne moremo vsega sami. Mi smo še ena roka, ki vas bo spodbujala, vodila in tolažila. Roka, ki je tu za starše in dojenčke, otroke in vse začetke,« sporočajo.

»Baby Center, roka za vse vaše začetke«, je nova filozofija Baby Centra, plod sodelovanja z agencijo Brandoctor, iz katere je nastala tudi nova vizualna zgodba blagovne znamke in prodajnega prostora. Nov logotip in edinstveni vizuali izhajajo iz roke – roka, ki lahko leti, skače, se plazi in v otroški domišljiji nima meja svoje vloge. Tako so se prepoznavni štorklji, ki je dobila novo obliko, pridružile še žirafa, flamingo, slon in dinozaver, ki tvorijo zabavno družino zanimivih in eksotičnih živali, s čimer Baby Centru dodajajo pečat prepoznavnosti.

S tem pristopom se obračajo predvsem na svoje najmlajše obiskovalce, pa tudi tiste malce starejše, ki ohranjajo otroka v sebi.

Njihova nova zgodba se začenja s prenovljeno igrivo podobo največje trgovine Baby Center v BTC City Ljubljana. Trgovina, ki se v Dvorani 11 ljubljanskega nakupovalnega središča BTC City razprostira na dobrih 2.300 kvadratnih metrih površine, je sedaj ne le največja, ampak tudi najbolj sodobno opremljena trgovina z največjo in najbogatejšo ponudbo za mamice in otroke.

Trgovina se razprostira v treh nadstropjih, v katerih nudi velik izbor oblačil in obutve za vse priložnosti, med katerimi nudi tudi novi blagovni znamki Cool Club in Kanz, najbogatejšo in raznoliko ponudbo igrač, hrane ter kozmetike za dojenčke in različne pripomočke za malčke, nosečnice in mamice. V zgornji etaži se nahaja prenovljen, edinstveni oddelek z otroško opremo, ki na enem mestu nudi najširši nabor mednarodno priznanih blagovnih znamk otroških vozičkov in avto sedežev za otroke vseh starosti. Izbirate lahko tudi med ponudbo visoko kakovostnega, uporabnega in še vedno prikupnega pohištva ter dodatkov za otroške sobe.

Poslovalnica v ljubljanskem nakupovalnem središču BTC City je zasnovana tako, da nosečnicam in staršem z vozički omogoča udobno gibanje po prostoru, ima pa tudi kotiček za dojenje in sobo za previjanje.
Za oddih med nakupovanjem je v pritličju na voljo prostor za počitek, ki ga bodo verjetno najraje obiskali očetje, saj vključuje tudi internetni kotiček, kjer lahko preverite ponudbo izdelkov spletne trgovine. Baby Center v svoji trgovini odslej zagotavlja tudi brezplačni internet.

»S prenovo trgovine Baby Center smo želeli iti korak dlje. Zavedamo se pomena blagovne znamke Baby Center, ki smo ga oblikovali 25 let. Vloženega je bilo veliko truda, časa, znanja in želja, kako mamicam, očkom ter malim nadobudnežem olajšati in polepšati ta čas, ko se spoznavamo, rastemo in razvijamo.« je povedal Matjaž Marinšek, direktor podjetja Baby Center d.o.o. »Ne le, da otrokom želimo pričarati srečno in igrivo otroštvo, zavedamo se tudi pomena kakovosti, varnosti in didaktičnosti izdelkov, ki jih svojim strankam ponujamo na naših prodajnih policah.«, še dodaja.

»Letošnje leto je za nas resnično leto mejnikov. Poleg tega, da smo odprli najbolj sodobno in družini prijazno trgovino, obeležujemo tudi 25 let od ustanovitve podjetja in znamke Baby Center. Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil vsem našim poslovnim partnerjem, s katerimi smo oblikovali to zgodbo, in seveda vsem zaposlenim, ki z izrednim občutkom in veseljem prihajajo na delo in svetujejo mamicam, babicam, očkom in prijateljem.«, je povedal Marjan Bevk, lastnik podjetja Baby Center d.o.o. »Naše podjetje s svojimi izdelki in storitvami pomaga staršem in jim nudi oporo pri tako pomembnem poslanstvu. Verjamemo, da so naše trgovine odraz vrednot, ki jih predstavlja znamka Baby Center.«, dodaja.

Prenovljena trgovina v Dvorani 11 je odprta od ponedeljka do sobote med 9. in 21. uro, odslej pa tudi ob nedeljah in praznikih med 9. in 15. uro.