Počaščeni smo, da je nagrado prejel prav BTC Campus, saj nagrada PRIYATELJ leta predstavlja sinonim za ambasadorja mladih in generacije Y. Program BTC Campus brezposelnim mladim četrto leto zapored nudi podjetniško usposabljanje in nova znanja, ki krepijo podjetniške kompetence, osebno rast in jim nudi nova spoznanja, ki jim pomagajo na poti do njihove prve zaposlitve. Nagrada je hkrati tudi potrditev prizadevanj družbe BTC, pomagati mladim, spodbujati njihove potenciale in jim omogočiti svetlo prihodnost.

BTC Campus je program, ki ga družba BTC skupaj s partnerji projekta Zavodom RS za zaposlovanje in Centrom poslovne odličnosti Ekonomske fakultete organizira že četrto leto zapored, letos kar na dveh lokacijah v dveh regijah, v Ljubljani in v Murski Soboti. Program v okviru kreativno-izobraževalnih delavnic brezposelnim mladim do 30 let, ki so končali visokošolski študij, omogoča dodatna izobraževanja in krepitve znanj s področja podjetništva.

Družba BTC s programom BTC Campus potrjuje prizadevanje da v sodelovanju s partnerji projekta zapolnjuje vrzel med študijem in zaposlitvijo. Uspeh programa ne nazadnje potrjujejo tudi podatki: v zadnjih štirih letih se je od 150 vključenih brezposelnih zaposlilo ali samozaposlilo kar 85% udeležencev programa. BTC Campus tako ostaja zgledni program, ki ambicioznim mladim krepi samozavest in jih opogumlja za prevzem vloge generatorjev prihodnjega razvoja Slovenije.

Veseli in ponosni smo, da je naš trud in prizadevanje programa BTC Campus opazila in podprla tudi širša javnost in Zavod Ypsilon.