Za nami je izjemen športni vikend, v katerem so nas razveseljevali naši sponzoriranci.

V soboto, 22. septembra, je najboljši slovenski telovadec Sašo Bertoncelj nastopil na svetovnem pokalu v Sombotelu na Madžarskem in v finalu na konju z ročaji z oceno 14,500 točke osvojil srebrno kolajno. Saša že konec tega tedna čaka svetovni pokal v Parizu, ki bo še zadnja preizkušnja pred oktobrskim svetovnim prvenstvom v Dohi.

Nedelja, 23. september, je bila v znamenju kolesarstva in juda. V Innsbrucku v Avstriji se je pričelo svetovno prvenstvo v kolesarstvu in članice slovenske profesionalne ekipe BTC City Ljubljana so v vožnji na čas zasedle sedmo mesto. Na 54,5 km dolgi progi med Ötztalom in Innsbruckom so ekipo zastopale Slovenki Polona Batagelj in Eugenia Bujak, Švedinja Hanna Nilsson, Nemka Corina Lechner, Rusinja Anastazija Jakovenko in Nizozemka Maaike Boogaard.

V Bakuju v Azerbejdžanu pa je v nedeljo potekalo svetovno prvenstvo v judu in Tina Trstenjak se domov vrača z bronastim odličjem. Olimpijska prvakinja iz Ria je v boju za bron ugnala Kubanko Maylin del Toro Carvalhos in si s tem priborila že četrto odličje s svetovnih prvenstev.

Vsem našim športnikom iskreno čestitamo za njihove uspehe!

Foto:

  • Sašo Bertoncelj: Facebook stran Sašo Beroncelj
  • Ekipa BTC City Ljubljana: Facebook stran BTC City Ljubljana Team
  • Tina Trstenjak: International Judo Federation, World Championship Seniors Baku 2018

uspehi sponzorirancev

Foto : Facebook Sašo Beroncelj in BTC City Ljubljana Team, International Judo Federation, World Championship Seniors Baku 2018