Včeraj, 8. decembra 2021, je Gimnastična zveza Slovenije (GZS) izvolila predstavnike v organe in delovna telesa zveze. Ob tem je bil mag. Damjan Kralj, glavni izvršni direktor družbe BTC, s podporo vseh delegatov izvoljen za nov, že drugi mandat na čelu zveze.

Mag. Damjan Kralj si je kot izkušen manager in zagrizen športnik v minulem mandatu v vlogi predsednika GZS prizadeval za krepitev prepoznavnosti športne in ritmične gimnastike, tudi med najmlajšimi. Okrepil je marketinško in finančno kondicijo GZSja ter pomembno prispeval k oblikovanju dolgoročne strategije razvoja do leta 2030.

Ob ponovnem imenovanju za prvega moža slovenske gimnastike je mag. Damjan Kralj izpostavil: »Zahvaljujem se delegatom za izkazano podporo in zaupanje. Verjamem, da so skupna prizadevanja celotne ekipe GZS in naših podpornikov v minulih štirih letih prispevala, da smo naredili pomembne korake naprej in dvignili kvaliteto delovanja naše športne zveze. Vse doseženo predstavlja dobre temelje za prihodnje poslovanje in razvoj zveze, na športnem, marketinškem in poslovnem področju. Veselim se novega mandata in novih skupnih dosežkov.«

V družbi BTC smo dolgoletni podporniki Gimnastične zveze Slovenije, izjemnih športnih posameznikov in na splošno slovenskega športa. Z mnogimi sponzorstvi ter podporo športnim društvom in dogodkom spodbujamo aktiven način življenja med rekreativnimi športniki kot tudi profesionalni šport. Z novim mandatom mag. Damjan Kralj nadaljuje pot Jožeta Mermala, predsednika upravnega odbora družbe BTC in častnega člana GZS, in tradicionalno podporo družbe BTC slovenski gimnastiki.