Elly POS, sodobna platforma za digitalno plačevanje, ki omogoča tudi plačevanje s kriptovalutami, je sedaj dostopna že na 1000 terminalih po državi. Tisoči priključeni terminal je hkrati prvi androidni POS terminal v Sloveniji, ki je prijazen uporabnikom, saj združuje možnost plačevanja z različnimi karticami in alternativnimi oblikami, kot je GoCrypto, VALU, mBills. Platforma Elly POS je nastala pod okriljem podjetja Lab4Pay v sodelovanju z družbama BTC in Eligma.

Elly POS je plačilni terminal, ki omogoča tudi plačevanje z GoCryptom in digitalnima denarnicama mBills in VALU s svojo enostavnostjo pa slovenskim podjetjem in trgovcem lajša poslovanje ter kupcem omogoča najsodobnejše načine digitalnega plačevanja. Na enem mestu združuje možnost plačevanja s karticami VISA, Mastercard, Maestro in Diners ter alternativnimi oblikami, kot so GoCrypto, mBills in VALÚ. Ob praznovanju aktualnega mejnika – prisotnosti na 1000 lokacijah – je podjetje Lab4Pay v sodelovanju z Eligmo v lokalu Hot’Horse v BTC Cityju Ljubljana prvim 20 strankam podelilo brezplačne kriptožetone GoCrypto Gift za nakup želenega izdelka.

V družbi BTC s ponosom podpiramo projekt Elly POS, s katerim spodbujamo digitalizacijo plačevanja in poslovanja ter lajšamo prodajo našim partnerjem – trgovcem, gostincem in drugim podjetjem znotraj BTC Cityjev. Prav tako s tem omogočamo preprostejše nakupovanje našim kupcem, saj si lahko sami izberejo, kako bodo plačevali. Tisoči terminal Elly POS dokazuje, da smo Slovenci resnično odprti za novosti ter podpiramo digitalizacijo tudi pri svojih vsakodnevnih plačilnih navadah, kar nam daje nadaljnji zagon pri iskanju in podpiranju inovacij in inovativnih podjetij z odličnimi rešitvami prihodnosti, kot sta Lab4pay in Eligma.

 

Vzpostavitev 1000. Elly POS terminala

Foto :