V BTC City Ljubljana ta vikend prihaja že tradicionalni jesenski Festival nakupov in zabave. Največji nakupovalni dogodek v tem središču prinaša poleg številnih popustov in ugodnosti tudi zabaven spremljevalni program za vse generacije. Poleg športnih doživetij, druženj in delavnic za najmlajše, koncertov in kulinaričnega razvajanja bodo dogajanje popestrile atraktivne »pop-up« trgovine z ekskluzivno trendovsko ponudbo priljubljenih blagovnih znamk ter posebno druženje s pravljičnimi bitji iz cele Slovenije.

Priljubljeni Festival nakupov in zabave v dveh festivalskih dneh po celotnem BTC Cityju Ljubljana prinaša različne popuste in ugodnosti, izvrsten spremljevalni program ter možnost sodelovanja v veliki nagradni igri Skeniraj račun s skupnim nagradnim skladom v vrednosti 10.000 eur darilnih kartic BTC City. Zabavno festivalsko dogajanje za najmlajše, mlade, športne navdušence, ljubitelje mode in vse ostale bodo ustvarjale številne prireditve.

V Dvorani A bodo v pop-up trgovinah svoje lastne blagovne znamke predstavljali: Sanja Grohar z znamko Lepa Cosmetics, Adriana Dimec z znamko oblačil Mera, Eva Peternelj in Peach Booty Plan ter Malinca s svojimi prehranskimi dodatki in naravno kozmetiko. Obiskovalci bodo lahko spoznali The Sole Cleanic, prvo čistilnico obutve v Sloveniji, ki bo v času festivala nudila brezplačno čiščenje čevljev. V Coolio! Hubu pa boste lahko z Okusi Amerike odkrivali različne prepoznavne ameriške izdelke. Za energičen festivalski utrip bodo poskrbele športne aktivnosti na celotnem območju, pred Dvorano A pa bo ob glasbeni spremljavi potekalo tudi posebno dogajanje za vse ljubitelje domačih dobrot Diši po domačem.

V času festivala se bo BTC City Ljubljana spremenil v čarobno mesto, v katerem se bodo lahko najmlajši obiskovalci družili s pravljičnimi bitji iz cele Slovenije in skupaj s Trkajem odrepali Repke. Zabavali se bodo lahko na različnih Minicityjevih kreativnih delavnicah v Dvorani A ter na delavnicah ritmične in športne gimnastike. Tekmovalno in športno usmerjeni obiskovalci se bodo lahko pomerili z dvema gaming vplivnežema – z Wortexom v EA Sports FC 24 in z ScorpLZ v NBA 2K24 ali se pridružili tekaškemu in kolesarskemu druženju s profesionalnimi slovenskimi športniki. Modni navdušenci bodo izkoristili priložnost za osebno svetovanje z modno strokovnjakinjo Leo Pisani. Ljubitelji živali se lahko pridružijo hranjenju ribic in prikazu postavitve akvarija in predavanju na temo akvaristike, medtem ko se bodo kosmatinci razvajali v pasji restavraciji. Trgovski center Merkur bo v sklopu projekta Life Spodbujamo e-krožno, na zbirni točki ZEOS, poskrbel za vaš stari, še vedno delujoči aparat, kateremu bo v procesu ponovne uporabe podaril novo življenje.

Medijski partner Festivala nakupov in zabave je HITRadio Center, partner dogodka pa Baby Center.  Več informacij o popustih in dogajanju v okviru festivala najdete na povezavi.

Foto :