Vodno mesto Atlantis v BTC Cityju Ljubljana je ponovno osvojilo laskavi naziv Naj kopališče v kategoriji pokrita bazenska kopališča. Izbor Naj kopališče je potekal v organizaciji RTV Slovenija in spletnega portala Dobro jutro na več radijskih postajah, zmagovalci pa so bili izbrani na podlagi glasov kopalcev in kopalk.

Med 1. junijem 2023 in 31. avgustom 2023 so imeli obiskovalci slovenskih kopališč v akciji Naj kopališče že 33. leto zapored možnost glasovati za svoje najljubše kopališče v šestih kategorijah. V letošnjem poletju so v kategoriji pokrita bazenska kopališča ponovno izbrali Vodno mesto Atlantis, ki ta naziv osvaja že vrsto let zapored. Z glasovi so obiskovalci nagradili ponudbo in skrbnost, ki jo vodno mesto kaže do kopalcev.

V Vodnem mestu Atlantis sta, ob osrednji usmeritvi nuditi vrhunsko izkušnjo za vse obiskovalce, na prvem mestu zadovoljstvo in varnost kopalcev. Zato prejetje naziva predstavlja pomembno pohvalo in priznanje za delo ekipe vodnega mesta, hkrati pa motivacijo, da ohranjajo in izboljšujejo najvišji nivo ponudbe in storitev za vse domače in tuje obiskovalce, ki pri njih najdejo kakovosten način za preživljanje prostega časa, zabavo in sprostitev.

Akcijo Naj kopališče organizirata RTV Slovenija in portal Dobro jutro v sodelovanju z radijskimi postajami Radio Si, Radio Maribor, Radio Koper in drugimi lokalnimi radijskimi postajami. Glasovanje za najboljša kopališča je v letu 2023 potekalo na spletni strani Najkopalisce.si in preko fizičnih glasovnic, ki so bile dostopne na 84 kopališčih. Poleg najboljšega pokritega bazenskega kopališča, so obiskovalci izbirali še najboljša kopališča v kategorijah naravno kopališče, letno kopališče ter malo, srednje in veliko termalno kopališče.

Foto :