To soboto, 21. oktobra 2023, je v Gimnastičnem centru Ljubljana potekal sprejem ritmične gimnastičarke Ekaterine Vedeneeve, ki je na preteklem evropskem in svetovnem prvenstvu v ritmični gimnastiki poskrbela za dva vrhunska dosežka, osvojitev dveh bronastih medalj. Na sprejemu ji je družba BTC, ki Ekaterino Vedeneevo podpira vse od leta 2019, za osvojeno tretje mesto na letošnjem svetovnem prvenstvu v španski Valencii podarila denarno nagrado.

V letu 2023 je Ekaterina Vedeneeva zabeležila številne vrhunske športne dosežke, med njimi je bronasta medalja na svetovnem prvenstvu s trakom v španski Valencii, s katero je ubranila medaljo z lanskega tekmovanja, in uvrstitev na svoje druge poletne olimpijske igre, ki bodo v francoskem Parizu leta 2024. Osvojila je tudi tretje mesto na evropskem prvenstvu v azerbajdžanskem Bakuju z rekvizitom kiji, kar je bila zgodovinska prva medalja z evropskih prvenstev za ritmično gimnastiko, poleg tega pa je prejela tudi dve medalji na svetovni pokalih.

Kot ponosni sponzor, družba BTC namreč Ekaterino podpira že vse od leta 2019, ko je začela tekmovati za Slovenijo in premikati meje na področju slovenske ritmične gimnastike, so ji na sprejemu v Gimnastičnem centru Ljubljana za dosežek v Valenci podarili denarno nagrado v višini 7.500 evrov.

Družba BTC je sicer dolgoletna podpornica slovenske gimnastike in že od leta 2000 kot generalni sponzor podpira Gimnastično zvezo Slovenije (GZS), je tudi generalni pokrovitelj reprezentanc GZS v športni in ritmični gimnastiki, od ustanovitve leta 2014 pa je podpornica Klub za Ritmično gimnastiko TIM, katerega članica je Ekaterina Vedeneeva.

Foto :