V BTC Cityju Murska Sobota je vrata odprl prvi salon Prima v Sloveniji. Skupina Prima s sedežem na Hrvaškem je največji poslovni sistem za proizvodnjo in prodaje pohištva v regiji s skoraj 30-letno tradicijo. V murskosoboško središče prinašajo pestro ponudbo sodobnega pohištva in dodatkov za opremljanje vseh prostorov doma po dostopnih cenah. 

Salon Prima se razprostira na več kot 2.000 kvadratnih metrih v prvem nadstropju nakupovalnega središča BTC City Murska Sobota. Zasnovan je po konceptu »100 % tvoje«, s katerim kupcem želijo čim bolj olajšati izbiro sloga, s katerim lahko opremijo celoten dom. S pomočjo njihovih prodajnih svetovalcev in ponujenih orodij bodo lahko kupci izbrali materiale ter tako ustvarili interier, na katerega bodo ponosni. Primin salon v Murski Soboti bo namreč imel prostor za 3D načrtovanje, kjer bodo nudili storitve notranjega oblikovanja.

Primino pohištvo in dodatki prepričajo s kakovostjo materialov, funkcionalnostjo in dobrimi rešitvami. Zaradi lastne proizvodnje imajo popoln nadzor nad vsakim korakom izdelave pohištva. Poleg tega so edini, ki kupcem ponujajo možnost opremljanja vseh prostorov doma v enakem slogu, barvah in materialih. V Murski Soboti bodo ponujali tudi možnost dostave in montaže. Med nakupovanjem pa se bodo lahko kupci sprostili v kavarni Prima café.

V druži BTC s širjenjem ponudbe, vsebinskim razvojem BTC Cityjev ter izboljšanjem storitev skrbijo za zadovoljstvo obiskovalcev svojih središč.

Foto : Prima