Kulinarični park BTC City se bo poleti spremenil v areno športnih navdušencev, ki bodo lahko ob dobrih hrani in navijaški družbi preko velikih zaslonov sledili pestremu naboru športnih dogodkov in v pravem slovenskem duhu spodbujali velike slovenske športnike do novih uspehov.

Letošnje poletje bo športno obarvano, med drugim se bodo odvijali evropsko nogometno prvenstvo, kolesarska dirka po Franciji, Olimpijske igre v Parizu. V BTC City Ljubljana se bo v ta namen Kulinarični park med 12. junijem in 11. avgustom spremenil v športno-gurmansko areno. Pripravljen je poseben navijaški ambient z več velikimi zasloni za spremljanje tekem in dirk ob spremljavi slastne kulinarične ponudbe. V času prenosov bo kulinarična ponudba odprta po podaljšanem urniku.

Na posebnih dogodkih bo na voljo VIP lounge za srečneže, ki bodo lahko navijali kar s kavča, nagradne igre in aktivacije, z nami pa bo tudi DJ za vzdrževanje energije in vzdušja.

Na dan otvoritve evropskega nogometnega prvenstva 14. junija, se bo ob 16. uri  pričel program z DJ-em, nagradno igro Štrbunk in foto stojnico, ob 19. uri pa bo za smeh poskrbel stand-up komik Gašper Bergant.

Spored športnih prenosov je dosegljiv preko: Poletje športnih prenosov (btc-city.com)

Foto :